Tisdag 28 jan

2014-01-28 | 19:59:00 | uncategorised
Hejhej! Läget? Med mig är det bra faktiskt. Är väldigt glad just nu :) Dock ganska tufft i skolan redan, hade prov senast idag i religion. Jag var nervös innan, vet inte varför men det är något speciellt med soproven. Men det gick bra! Det var bara hem efter pianolektionen och baka chokladbollar för att fira haha. 
Annars har jag tränat en hel del på senaste, och mer blir det! Men jag tycker det är kul, jag varierar träningen mycket mer nu och kör bodypump och box varierat med springpass och styrketräning för sig. Nu ska träningen ge resultat på riktigt. Imorgon har jag dessutom tänkt testa ett styrka-intervall pass. Har aldrig vågat mig på intervaller, men nkör vi! 
 
En och en halv vecka kvar till lov! Sååå skönt. Har inte mer planerat än att träffa Emma och Sara, saknaden är stor till dem tjejerna. 
 
På fredag ska jag, Amanda, Clara och Moa iväg på ett litet läger till Flämslätt över en natt. Det blir övning med ca 150 stycken till inför en konsert på Skövde stadsteater! Vi ska sjunga. Ska bli kul! Blir roligt att träffa så många andra :) 
Nu ska jag bara ta det lugnt och gosa ner mig i soffan framför något bra på tvn. Hoppas ni mår bra, kram
 
 Bilder från senaste på mobilen.
 
 
 
 
 
 

torsdag 16 jan

2014-01-16 | 21:03:22 | uncategorised

Hej! Bloggtorka här, så är livet när man går i skolan! Typ haha. Bortsett från just skolan så har jag inte gjort så mycket mer än pluggat, tränat och tagit det lugnt denna veckan. Jag är så galet trött! Har ingen energi kvar känns det som, orkar liksom inte. Skolan är tungt nu, men att det sista terminen ger mig en liten gnutta hopp i allt haha :) Än har vi inte sökt in till gymnasiet, men snart så. Jag måste fundera ännu mer kring mitt andraval, så svårt.
Annars är jag väldigt glad, det är ju fredag imorgon!! Hade funderingar på att hänga på Sara och Emma till Skövde på Reclaim på kvällen, men blev ändrade planer så jag stannar hemma istället. Känns ganska okej det med just nu, pappa kommer hem och lite sådär.
Resten av helgen ser också väldigt lugn ut faktiskt, får väl se vad som dyker upp! Nu ska jag kolla igenom lite plugg innan jag lägger mig, vill bara sovaa. Hoppas ni mår bra, natti
 

 
 

waterfproof headphones

2014-01-10 | 18:23:00 | uncategorised

Trots att bilderna, eller första bilden är ganska träningspeppande så är detta visningsbild på ett par hörlurar jag fått i julklapp. Jag väntar dock på att de ska komma med posten, pga att bara ena luren fungerade och var tvungen att skickas tillbaka, surt. Men de ska vara väldigt bra! De är hundra procent vatten och svettåliga och är helt anpassade för träning. Man svettas ju även i öronen haha. Hoppas de sitter i öronen lika bra som fukttåligheten och ljudet förväntas vara.
 
Nu ska jag snabbt göra i ordning mig för lite restaurangkäk i stan. Mysigt :) Väldigt skönt med fredag måste jag säga. Ha en mysig kväll!

TBT SUMMER

2014-01-09 | 17:01:00 | uncategorised
 
Bara jag som redan börjar bli trött på vintern? Som inte ens har börjat! Har hört att det ska snöa och bli tio minusgrader snart :/
Blir i alla fall galet sugen på sommar när kollar på dessa bilder! Hur fantastiiiskt? Åh, förra sommaren var garanterat den bästa jag haft. Veckan i Stockholm, Segolstorp !!, bröllop, sol och bad, glass, grillning, Göteborgdagar, och hela rubbet var bara så bra. Men sommaren 2014 tror jag bara kan bli ÄNNU bättre!

Drömmar

2014-01-05 | 21:34:31 | uncategorised

Om jag fick bestämma hur mina fem närmsta år skulle se ut så skulle det vara såhär: Gå gymnasiet, där efter söka jobb, spara pengar och åka iväg. Åka på en resa och göra nytta och hjälpa andra ex volontärresa eller missionsresa. Tänk hur underbart det är! Min största dröm just nu. Haha, hittade inga bra bilder mer än dessa som är tagna från Angelica B, Andreas W och Kenza Z. Så otroligt fina. Vill åka NUUU.
 

 

Ceasarsallad i mitt hjärta

2014-01-03 | 17:39:00 | uncategorised
 Ceasarsallad på Mamma Mia med Hanna och Ebbsan i måndags. En restaurang att rekommendera!
Lunch idag
 
Fredag vad skönt. Har inte gjort nåt speciellt mer än en lunch med min storasyster tidigare och lite småpyssel här hemma. Lovet går fort men jag försöker och intalar mig själv att verkligen njuta. Att skolan börjar på onsdag får mig att vilja spy typ haha. Ni som följer mig på instagram ser vad jag har för mig om dagarna lite mer än här, det har råkat bli så. Alla vet väl att det är lite lättare ibland att lägga upp bilder där än på bloggen.
Ikväll blir det mys med mamma och systrarna som gäller. Tacos kan jag ana. Ha en bra fredagkväll, puss

UNITE 2014

2014-01-01 | 18:37:00 | uncategorised
 
Och åter igen GOTT NYTT ÅR får man säga! Kom just hem med buss och tåg från Jönköping, efter ett storslaget nyårsfirande. Där borde alla fira nyår. Kunde inte fått ett bättre slut på 2013 än med Emma och Sara, ni är bäst! Och alla andra underbara som var där. 
Jag träffade dessutom en barndomsvän som jag inte träffat på tio år, hur roligt som helst! Hela dygnet har varit helt magiskt med bra möten, bra människor, grym musik och lovsång, konfetti, och alltihopa. Och inte minst nedräkningen till tolvslaget och efterfesten. Man mår så bra när man kommer hem av allt och alla.
Nu lämnar vi 2013 bakom oss och taggar inför 2014, som ska bli ett ännu bättre år. Taggad!