det nya objektivet

2013-10-30 | 22:05:00 | photography
 
Canon EF 50mm f/1.4 USM heter objektivet. Jag tycker verkligen det var skitsvårt att veta vilket objektiv man ska ha, blev helt förvirrad. Men efter ett tag då jag läste vilket objektiv Kenza använt före detta till sin 600d (som jag med har) och typ några hundra recensioner så blev jag stensäker på den. Objektivet har ett extremt ljusinsläpp, för riktigt bra bildkvalité även i svagt ljus. Den kan dessutom fokusera på riktigt små områden, och skapar fina suddiga bakgrunder. Ska även vara superbra för porträttbilder. Blir riktigt kul att upptäcka!
Jag har bara hunnit testa lite grann här hemma, och jag är än så länge jättenöjd! :)

This blog- a new start

2013-10-30 | 21:08:00 | uncategorised
Efter en tid utan blogg så är jag tillbaka igen! Men den här gången på blogg.se och inte på Devote som tidigare. Bloggsuget har på nytt nått mig, och jag är astaggad! Att dela med mig av mig själv och min vardag genom text och framför allt bild ska bli skitkul. Men pausen jag tagit var behövlig för mig, så skönt att bara känna att bloggandet är roligt och inte en tung sak att bära. Det här blir på ett helt nytt sätt för mig.
Att jag skrev framför allt bild ovan var för att jag nyss (redan igår!) fick hem ett nytt objektiv till min kamera, jag ska visa senare. Har aldrig varit så taggad på att fotografera, och jag hoppas på att kunna dela med mig av riktigt fina bilder här. Ska bli kul att lära mig fotografi så mycket bättre och kunna visa upp fina bilder för andra, och se hur man utvecklas själv. Det kommer senare publiceras i kategorin Photography, som bli en av många fler. Kul med en nystart hörni!
 
Imorgon åker jag och min familj tåget för en heldag i Göteborg, som börjar med en stor smarrig hotellfrukost när vi kommer fram, där efter följt av shopping och mys. Så ikväll blir det sovdags tidigt för mig. Puss