gymnasievalet

2013-11-22 | 16:57:00 | uncategorised
Äntligen fredag! Jag räknar verkligen ner varje dag som går, nu är det fyra skolveckor kvar (!). Det är inte många, men väldigt jobbiga veckor. Har sex prov, inlämningar och extraläxor. Man får försöka ta en sak i taget, blir så stressad annars.
 
Ja, efter jul är det ju dags för gymnasieval.. Jag har verkligen ändrat mig hit och dit, så galet svårt detta! Hur ska man veta egentligen? För ett tag sen hade jag funderat jättelänge på att gå Restaurang och livsmedel. Men har ändrat mig helt. Efter att jag jobbade på restaurang i somras så kom jag på att jag tyckte service var det roligaste (jag serverade, stod i kassan och plockade disk). Därför fick jag en impuls och började fundera på Hotell och turism på Plus, men kom på mig själv efter ett tag att jag inte alls vill det, haha hjälp. Och sen kom jag på, Handel. Det har jag funderat på ganska länge nu. Så om jag inte hinner ändra mig igen så kommer jag söka handel på Västerhöjd. Och i andrahandsval samhällskunskap beteende tror jag. Handel är ju ett yrkesprogram, jag gillar det! Kul och varierande att praktisera i butik två dagar i veckan f o m tvåan. Och jag känner verkligen för att jobba efter gymnasiet. Fast vad jag än väljer så är högskolekompentens en självklarhet för mig.
 
Förut var jag jätterädd för att välja fel. Det var typ det som gjorde allt svårt. Men nu har jag förstått att det inte spelar så stor roll som man tror. Bara man går nått egentligen! Något kul. På måndag sa jag ha samtal med Josefine (studievägledare). Jag hoppas att jag inte hinner ångra mig mer, och att jag väljer rätt ändå. Imorgon är det förresten öppet hus på Västerhöjd! Åker in med Elin, Hanna och Ebba. Skolan verkar redan bra och så, men då får jag se lite mer :)  
 
 

the harbor at night

2013-11-18 | 16:48:31 | photography
 
 

17/11-13

2013-11-17 | 10:13:00 | uncategorised
Bild på min fina syster.
 
SÅ skönt med helg. Har dock inte gjort så mycket mer än varit i Skövde en kortis med min lilla syster igår, bara myste runt och tog en fika. Jag älskar när affärerna fått in en massa julsaker. Jag blir helt ivrig när jag tänker på jul! Vill bara börja köpa julklappar, lyssna på julmusik, baka pepparkakor och lussebullar nu, haha.
I fem veckor framåt till min födelsedag har jag gått på ett litet godisförbud, och hårdträning. Innan jul.. Kommer bli lite småjobbigt när luciaveckan börjar (jag är en av luciakandidaterna i år) då alla bjuder på julgodis hela tiden.
Idag var det ju tänkt att fira min farbror, men eftersom barnet kom den här veckan så blev det lite ändrade planer. Så jag är bara hemma och gör lite behövliga saker istället. Har sån lust att fota! Jag är verkligen toppnöjd med objektivet, älskar det. Bilderna ovan är tagna i kolsvart mörker. Så ljusinsläppet är jag mer än nöjd med.
Nu ska jag hoppa in i duschen och ha en liten ta hand om mig själv-morgon här. Ha en fin söndag.

14/11

2013-11-14 | 18:31:00 | uncategorised
 

Hejhej! Torsdagen över. Bara ett träningspass, i form av Bodypump kvar innan det snaart är fredag, hehe. Min syster ska iväg på öppet hus på gymnasium Fågelvik i Tibro, hoppas jag inte ångrar mig som inte hänger på. Jag börjar äntligen få mer koll på vad jag vill, är ju skitsvårt det där. Kan ibland känna att information från fler alternativ kan röra till det. Annars längtar jag till gymnasiet! Samtidigt som man måste njuta av att gå på högstadiet, med vännerna man har här. Jag och mina kompisar kommer troligen splittras. Och på nåt sätt tycker vi alla att det känns kul att börja om på nytt, få en ny klass och helt nya vänner. Man har ju fortfarande kvar dem utanför skolan!

 

Igår föddes en till liten kusin till mig. En kille blev det! Åh ska bli kul att träffa honom. Blir på söndag på min farbrors födelsedagsfirande. Och min treåriga kusin Elias har blivit storebror. Stort GRATTIS till dem! :)

 


inredning-inspo

2013-11-12 | 18:33:00 | uncategorised
Vet inte källan till vissa, mer än att sängbordet, glaslampan, glasburken, den svarta stolen och det grå skinnet är från Mio. Annars ljus från Voluspa och lampa från Design Stockholm. Stjärnkudden finns på Hem & hobby här i stan.
 
Finfina saker! Skulle gärna få flytta in hos mig, hehe :)

fars dag

2013-11-10 | 11:28:00 | uncategorised
Min älskade pappa.

Hej på er alla! Ja uppdateringen har ju inte varit särskilt bra här än så länge. Denna veckan har inte varit min bästa haha, har varit lite jobbigt. Men nu är det helg och jag ska strax hem till farmor och farfar och äta middag. Vi väckte pappa med frukost och farsdagspresent på sängen i morse, det är han värd!
Nu ska jag tvinga mig ner i So-boken och lite annat plugg innan vi åker. Ha det fint!

Let the rain fall

2013-11-05 | 17:13:00 | music
 
Slänger in min absoluta favoritlåt just nu, Let the rain fall med Amanda Fondell. Ni måste bara höra den! Den går på repeat hos mig. Gillar även videon och hela Amanda! Haha.
 
Läget med er? Ganska segt att dra iväg till skolan efter ett sånt bra lov.. Jag räknar redan ner veckorna till jul. Känner mig helt omotiverad just nu men det är bara att köra. Idag har jag ont i hela kroppen sen gårdagens bodypump, riktigt hårt men kul! Idag är jag bara hemma och gör ingenting, och ska fortsätta med det. Hoppas ni mår bra! :)

hotel breakfast

2013-11-02 | 19:20:00 | uncategorised
Bara en del av frukosten på hotellet i torsdags i Göteborg. SÅ GOTT!
 
Igår kom Sara och Emma hit och sov här. Vi lagade mat och laddade med massor gott för en filmkväll med Wallander och Johan Falk. Mastermind klockan tre på natten när alla sov, hahaha fy vad rädda vi var!
Idag åkte vi en sväng till Skövde och åt en lunch innan de var tvungna att åka igen. Hoppas på att träffa de töserna igen nästa fredag på Reclaim. För er som inte vet vad det är så är det ett ungdomsmöte i Pingstkyrkan i Skövde. Skitkul! Vi har smått börjat planera nyår också, och hoppas på en nyårsafton i Jönköping på Unite. Skulle bli GRYMT!
Ikväll ska jag bara gosa ner mig i soffan framför tvn och äta mammas goda mat. Precis vad jag behöver.